rohda raalte houdt weer een kledingbeurs

Bij Rohda Raalte wordt zaterdag 17 januari een kledingbeurs gehouden. Dus als je nog overbodige Rohda-kleding of wat ‘oude’ voetbalschoenen thuis hebt liggen, dan kun je dat bij Rohda inbrengen. Dat kan zaterdag 17 januari tussen 10.00 en 11.00 uur. De kledingbeurs duurt die dag van 10.00 tot 15.00 uur.

Het is zo dat 75 procent van het opgeleverde bedrag voor de eigenaar is en 25 procent naar Rohda gaat. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van Rohda. Geertje Jansen en Miny Nijboer, de dames achter de kledingbeurs, staan overigens ook elke woensdagavond tussen 17.30 en 19.00 uur voor je klaar. Het is dan mogelijk om verloren spullen op te halen en daarnaast zijn er tevens spullen te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.