rein haerlman toernooi vooral erg gezellig

Het Rein Haerlman-toernooi bij Rohda Raalte is zondag weer een groot succes gebleken. Het zaaltoernooi voor veldvoetballers van de Raalter vereniging bood gedurende de dag spektakel, vreugde en vooral gezelligheid. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door supportersvereniging Rood-Geel, waarvoor wijlen Rein Haerlman van grote waarde is geweest. Ter ere van hem wordt het Rein Haerlman-toernooi ieder jaar gehouden op de zondag die het dichtst bij zijn verjaardag ligt.

Tussen teams van Rohda 2 tot en met Rohda 17 betrad ook een team van de familie Haerlman, net als vorige jaren, de Rohdahal voor vier wedstrijden van 14 minuten. De opkomst van de familie Haerlman was traditiegetrouw weer fantastisch. Ondanks de vele aanmoedigingen bleven de resultaten achter. Het team kon geen potten breken tegen de teams van Rohda en eindigde als laatste in de ochtendpoule. Maar dit kon de pret niet drukken, de familie had er zichtbaar plezier in en dat is het belangrijkste.

Teams die wel wisten te imponeren tijdens de 2009-editie van het toernooi waren Rohda 3 en Rohda 4. Eerstgenoemde ploeg was ’s ochtends de beste en speelde het toernooi bovendien op een eerlijke manier, getuige de 31 punten voor de fairplay-cup. Rohda 4 werd in de middags kampioen door in de finale Rohda 13 te verslaan. Grote winnaar was uiteindelijk Rohda 9 dat het fairplay-klassement wist te winnen, en dus ook de wisselbokaal en dikste envelop met munten. Het bleef dan ook nog lang gezellig in de Rohda-kantine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.