raalter carnavalsmarkt naar swaenewoerd

Enkele weken voordat Carnaval 2009 losbarst, wordt er een grote carnavalsmarkt gehouden in het Dienstencentrum Swaenewoerd aan de Zwanenwoerd 1 in Raalte. Deze markt wordt al vele jaren georganiseerd door Carnavalsvereniging de Stöppelkaters. De voorgaande edities vonden altijd plaats in De Leeren Lampe, maar zoals bekend kan de Raalter vereniging daar (tijdelijk) niet meer terecht.

In het Dienstencentrum Swaenewoerd is een goede vervangende ruimte voor de markt gevonden. Zaterdag 31 januari staat dit jaar geprikt voor de traditionele kledingbeurs, zodat jong en oud, man en vrouw de mooiste carnavalskleding en andere attributen voor het feest der zotten kunnen kopen. De toegang is geheel gratis, bezoekers zijn van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.