Home / archiefcentraal / prins uwe de eerste heerst over boskamp

prins uwe de eerste heerst over boskamp

Prins Uwe de Eerste zwaait komend jaar de scepter over De Weteringzotten. In residentie IJsseldijk op de Boskamp werd Uwe tijdens een ‘Goed Gemutste Mutsenavond’ gekozen als opvolger van Prins Benno. Samen met zijn adjudant Gerald zal hij dit jaar zorg dragen voor een spetterend carnaval.

Op zaterdag 14 februari zullen de prins en adjudant voor het eerst gezamenlijk hun opwachting maken tijdens de jaarlijkse Pronkzitting, een avond vol humor, sketches en ongein. Kaarten voor deze smaakmakende avond kosten 2,50 euro voor leden en voor niet-leden 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Van Mourik aan de Anemoonstraat 4 op de Boskamp.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.