open huis bij uniek european care hotel heino

Hoe, maar vooral ook waar wil ik oud worden? Het is een vraag die iedereen vanaf een bepaalde leeftijd bezig houdt. Je hebt het goed functioneren van je lichamelijk gestel niet in de hand, dus zoek je naar zekerheid ten aanzien van de zorg. Solace European Care Hotel in Heino biedt dé oplossing. Niet alleen vanuit het zorghotel, maar dankzij nieuwbouw ook met een aantal ruime appartementen. Op vrijdag 6 februari is er een open, om eens achter de schermen te kijken bij zowel de appartementen als het gerenoveerde hoofdgebouw.

Wie voor het eerst binnen stapt zal onder de indruk zijn van de ruimte in de appartementen. De bewoners hebben in totaal de beschikking over een oppervlakte van negentig vierkante meter, verdeeld over drie kamers. De appartementen zijn bovendien voorzien van alle moderne gemakken. Het gebouw, waarin de appartementen zijn gerealiseerd, is rechtstreeks verbonden met het hoofdgebouw van het Solace European Care Hotel. “Dat betekent voor de toekomstige bewoners dat ze dagelijks kunnen rekenen op topkwaliteit zorg en persoonlijke aandacht van onze professionele medewerkers. Dat betekent dus ook dat echtparen bij ziekte gewoon bij elkaar kunnen blijven wonen en leven. Dit alles is mogelijk vanuit particuliere zorg, maar ook vanuit de AWBZ”, aldus directeur Christian van Laar.

Zowel bewoners van het hoofdgebouw als van de appartementen kunnen gebruik maken van de zogenaamde residentiële (room)service, waarbij allerlei culinaire wensen worden vervuld door de chef-kok. Maar, dat is nog niet alles, want het credo ‘there is always room for more service’ is niet voor niets in het leven geroepen. “We zijn in staat om vele extra’s te bieden, zoals bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, het regelen van kaarten voor en het vervoer naar theatervoorstellingen, een mooi huisorgaan en diverse leuke activiteiten. Bovendien is er een mogelijkheid om verjaardagen en feesten te organiseren met een high tea of buffet.”

Het open huis van Solace European Care Hotel vindt plaats op vrijdag 6 februari. Van 10.00 tot 16.00 uur wordt de gelegenheid geboden om met eigen ogen kennis te maken met het unieke concept van dit onlangs geheel gerenoveerde zorghotel. Uiteraard is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen en worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een serie optredens van herenkoor De Pompedoers uit Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.