ook ilse delange en de staat naar dauwpop

Naast grote namen als Guus Meeuwis, Biohazard en Milow heeft EV’hands, de organisator van Dauwpop 2009, ook Ilse DeLange en De Staat weten vast te leggen voor een optreden op donderdag 21 mei. Het programma van de vijftiende editie van het popfestival begint dus aardig gestalte te krijgen met enkele grote namen. Maar er ligt meer in het verschiet, want EV’hands streeft er naar om een programma met meer dan 25 acts rond te krijgen.

Ilse DeLange behoeft nauwelijks nog uitleg. Deze gezellig dame uit Twente staat momenteel op het toppunt van haar roem met het album Incredible en een show in Ahoy. De Staat is daarentegen wellicht wat minder bekend, maar ook deze band timmert hard aan de weg. Zo stond zij afgelopen weekend nog in Groningen op het drukbezochte Noorderslag festival en daar maakte zij een onuitwisbare indruk. Naast deze toppers is ook de Circus-electro act Bonaparte bevestigd.

De voorverkoop voor Dauwpop, dat op Hemelvaartsdag wordt gehouden in Hellendoorn, is begonnen via staging2.dauwpop.nl. De lokale voorverkoop begint zaterdag 31 januari. Kaarten kosten 39 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.