nog kaarten beschikbaar voor heerenzitting

Voor de eerste editie van de Sallandsche Heerenzitting op zondag 5 april bij Reimink in Lemelerveld zijn nog kaarten beschikbaar. Er zijn reeds 120 kaarten verkocht. Dus het is voor ondernemers uit Salland nog mogelijk om zichzelf en hun mannelijke relaties, vrienden of kennissen een bijzondere ‘dag uit’ te bezorgen.

De Heerenzitting begint om 10.30 uur met een kop koffie en een Sallandse versnapering, waarna om 11.00 uur de gereserveerde plaatsen in de grote zaal worden ingenomen. Vervolgens zullen ruim driehonderd heren worden getrakteerd op een programma vol dans, show, humor en entertainment. Vanzelfsprekend is het verrassingseffect groot, want het programma wordt vooraf niet bekend gemaakt! Maar dat het van een hoogstaand niveau, flitsend, vol humor en amuserend zal zijn, dat staat vast.

Na afloop zal er van 15.00 tot 19.00 uur een gezellige (dansbare) afterparty worden gehouden met live-muziek, waarbij ‘de thuisblijvers’ en andere belangstellende dames en heren van harte welkom zijn. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor VIP-kaarten via info@heerenzitting.nl. Een VIP-kaart kost 125 euro (exclusief btw), inclusief entree, tafelschikking, programma, drankjes en catering. De dresscode tijdens de Heerenzitting is ‘Black Tie’, dus een zwarte smoking is verplicht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.