nieuwjaarsduik marienheem in zwembad

Prins Harry de Tweede van carnavalsvereniging de Assendorper Zotten heeft het nieuwe jaar met een nieuwjaarsduik ingeluid bij ijsbaan ’t Goor. De prins was één van de deelnemers aan de allereerste editie van de nieuwjaarsduik in Mariënheem, die werd georganiseerd door Tegelwerken Bas Hutten.

Helaas voor de nieuwjaarsduik lag er ijs op de ijsbaan, maar dat was voor Bas geen probleem. “Dan zetten wij er maar een zwembad neer”, had hij zo gedacht. Onder grote belangstelling van het publiek liepen de deelnemers eerst een rondje over het ijs en namen toen een lekkere duik in het ijskoude water. Al met al was het zeer geslaagd, want de deelnemers hadden er veel plezier in en onder het genot van een ijskoud biertje werd er nog gezellig nagepraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.