Home / archiefcentraal / nieuwjaarsduik marienheem in zwembad

nieuwjaarsduik marienheem in zwembad

Prins Harry de Tweede van carnavalsvereniging de Assendorper Zotten heeft het nieuwe jaar met een nieuwjaarsduik ingeluid bij ijsbaan ’t Goor. De prins was één van de deelnemers aan de allereerste editie van de nieuwjaarsduik in Mariënheem, die werd georganiseerd door Tegelwerken Bas Hutten.

Helaas voor de nieuwjaarsduik lag er ijs op de ijsbaan, maar dat was voor Bas geen probleem. “Dan zetten wij er maar een zwembad neer”, had hij zo gedacht. Onder grote belangstelling van het publiek liepen de deelnemers eerst een rondje over het ijs en namen toen een lekkere duik in het ijskoude water. Al met al was het zeer geslaagd, want de deelnemers hadden er veel plezier in en onder het genot van een ijskoud biertje werd er nog gezellig nagepraat.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.