Home / archiefcentraal / nick en simon op pleinpop festival heeten

nick en simon op pleinpop festival heeten

Surf je wat rond op internet en zie je opeens dat Nick & Simon in je dorp komen optreden. Dat moet dan toch snel aan de grote klok? Het overkwam een jonge Heetense lezeres van Salland Centraal. Ze bracht ons gelijk op de hoogte.

Bij deze slingeren we het de wijde wereld in. Nick & Simon komen op 26 september in Heeten. Dat is met Pleinpop, onderdeel van de Ponyweek. Salland weet het nu. Ponyweek.nl en Pleinpop.info kunnen het dus ook gerust publiceren. Wel even de voorverkoopadressen er bij zetten want die tent is vast zo vol.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.