neem je eigen afval gerust mee naar huis

Of we onze eigen troep wel mee willen nemen… Een gek verzoek, maar Onze Man kwam het in Lemelerveld wel tegen bij een bankje. Blijkbaar zijn er hier in Salland genoeg mensen die hun eigen troep níet meenemen naar huis en het overal dumpen. Het is kennelijk nogal gebruikelijk dat dat overal kunnen doen. Dit verzoek lijkt dus absurd, maar ook wel weer logisch, vooral als er geen afvalbak naast het bankje staat.

Je kunt een prullenbak plaatsen of je kunt bijgaand bordje plaatsen. Je zou ook gewoon helemaal niets kunnen doen. Dus een bankje plaatsen zonder bord en zonder afvalbak. Zouden we dan onze troep níet meenemen naar huis? Vermoedelijk niet, want zo worden we niet opgevoed. Met die blikvangers overal langs de weg wordt ons veel meer geleerd het recht te hebben alles altijd zo maar van ons af te kunnen gooien. Iemand anders ruimt het wel op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.