miss maaike is het goudhaentje van 2008

Maaike Heethaar uit Raalte is het ‘Goudhaentje van 2008’. Dat heeft burgemeester Piet Zoon tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte bekend gemaakt.

De burgemeester gaf Miss Maaike naast drie zoenen de bijbehorende prijs en sprak haar nog even toe. “Op allerlei fronten zet jij jezelf in en zorg je daarmee voor positieve aandacht voor onze gemeente. Wij hopen dat je hier ook in 2009 mee door gaat en ook een beetje ambassadeur van de gemeente wilt worden”, aldus Zoon, die tevens van de gelegenheid gebruik maakte om Maaike uit te nodigen om voor de nieuwjaarsreceptie van volgend jaar de prijs uit te reiken aan het Goudhaentje van 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.