minitoernooi olstars in sporthal de hooiberg

Ruim 110 basketballertjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar spelen zaterdag 10 januari hun wedstrijden op het minitoernooi, dat jaarlijks in sporthal de Hooiberg wordt georganiseerd door basketbalvereniging Olstars uit Olst.

Twaalf teams spelen tussen 10.30 en 14.30 uur op twee velden in twee poules hun wedstrijden. De teams komen onder andere uit Meppel, Emmeloord, Elburg, Lelystad en Putten. Voor Olstars deze keer een thuiswedstrijd. Gedurende het seizoen speelt deze jonge, enthousiaste groep basketballertjes tien toernooien en doet zo de nodige wedstrijdervaring op. En zaterdag natuurlijk met de support van vriendjes, vriendinnetjes en familie op de tribune!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.