met tcr tours naar de huishoudbeurs

Altijd al eens een kijkje willen nemen op de Huishoudbeurs? TCR Tours biedt je nu een uitgelezen kans. Het Raalter vervoersbedrijf rijdt namelijk alle dagen met een luxe touringcar naar de RAI in Amsterdam.

De Huishoudbeurs wordt dit jaar van 14 tot en met 22 februari gehouden. Tijdens de 64ste editie kunnen bezoeksters even onbezorgd genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Het zinnenprikkelende vriendinnenfeest in de RAI kent onder meer metamorfoses, creatieve workshops, interieuradvies, optredens van bekende artiesten en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, trends, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Het centrale themaplein van de Huishoudbeurs 2009 staat in het teken van ‘Bubbels’. Dit jaar wordt ingehaakt op de laatste trend: Weg met de sleur, gewoon vertier en plezier met degenen die jou het beste begrijpen en aanvoelen. Beursbezoeksters stappen op het themaplein in de wereld van Miami Beach, Las Vegas, Hollywood en Monte Carlo. Eén lange boulevard met make-overs, kleding en make-up advies, mooie lingerie, fashion shows, exclusieve mode shops en accessoires, de nieuwste vrouwenfilms, vakantieveilingen naar zonovergoten oorden, heerlijke vrouwensnacks als chocola en ijs, een hoge dosis entertainment en natúúrlijk glaasjes bubbels.

Entreekaarten kunnen gekocht worden via staging2.huishoudbeurs.nl of maak het jezelf gemakkelijk en reserveer een stoel bij TCR Tours. Vervoer per luxe touringcar inclusief entree kost 29 euro. Alleen vervoer kost 18 euro. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang tot de beurs en zij betalen bij TCR Tours voor het vervoer slechts 9 euro. Er is tijdens de beurs ook kinderopvang aanwezig voor kinderen tot en met 8 jaar. Dit is gratis (maximaal twee uur) en wordt georganiseerd door Kinderopvang Hop Marjanneke.

Voor de luxe touringcar van TCR Tours kun je opstappen in Nijverdal, Dalfsen, Raalte, Lemelerveld, Heeten, Nieuw Heeten, Heino, Wijhe en Deventer. Je verblijft op de beurs van ongeveer 11.00 tot 17.15 uur. Aanvang terugreis: 17.30 uur. Kijk voor mee info op de site van TCR Tours: staging2.tcrtours.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.