Home / archiefcentraal / meeuwis biohazard en milow op dauwpop

meeuwis biohazard en milow op dauwpop

Het is nog ver weg, maar woensdagmiddag zijn alweer de eerste namen voor Dauwpop 2009 bekendgemaakt. EV’hands, de organisator van het popfestival in Hellendoorn, maakte bekend dat onder andere Novastar, Guus Meeuwis, Biohazard en Milow het podium zullen betreden tijdens de vijftiende editie van Dauwpop. Dit jaar vindt Dauwpop plaats op Hemelvaartsdag 21 mei 2009.

De organisatie van Dauwpop heeft ook dit jaar weer vier podia gepland voor een van de leukste festivals in Oost en Noord Nederland. De ‘Mainstage’ is er weer voor de grote namen, de ‘Surprise stage’ met de alternatieve en hardere acts. Ook het steeds populairder wordende ‘Enge Bos podium’ en de ‘Dance Arena’ zijn niet meer weg te denken.

Op Dauwpop krijg je meer dan 25 acts, dus een complete dag vol bands, gekkigheid, theater en gezelligheid. De voorverkoop start zaterdag 10 januari via www.dauwpop.nl, de lokale voorverkoop begint zaterdag 31 januari. Voor een kaart betaal je dit jaar 39 euro. Daarvoor krijg je naast eerder genoemde artiesten ook optredens van Miss Montreal, de Jeugd van Tegenwoordig, Infadels, The Subs en Deathstars. Meer namen worden nog bekend gemaakt.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.