Home / archiefcentraal / marienheemse sporters van het jaar bekend

marienheemse sporters van het jaar bekend

Wietske Hutten, Harry Blankenvoort en het eerste dameselftal van voetbalvereniging Mariënheem zijn tijdens de goed bezochte Nieuwjaarsinstuif in sporthal ‘t As-Spel in Mariënheem gekozen tot sportvrouw, sportman en sportteam van het jaar 2008.

Harry kreeg de titel ‘sportman van het jaar’ vanwege zijn grote verdiensten voor tafeltennisvereniging Effect. Wietske presteerde als amazone van de Heemruiters het afgelopen jaar zeer verdienstelijk. En het dameselftal werd in 2008 kampioen, promoveerde en doet het ook dit lopende seizoen goed.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.