mama loes kleurt raalte en omstreken

Mama-Loes tovert kinderen en volwassenen om in prinsessen, piraten, monsters, vlinders en meer. “Wij schminken kinderen en volwassenen op ieder willekeurig feest. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook op scholen, personeelsfeesten, markten, open dagen, braderieën, bruiloften en verjaardagen. Het schminken kan op feesten, maar ook individueel voor bijvoorbeeld een themafeest of carnaval.”

Met ingang van 1 januari is Loes Nijland begonnen met haar eigen schminkbedrijf onder de naam Mama-Loes. Naast het schminken verzorgt Loes ook het aanbrengen van tijdelijke glitter tattoos. Deze verblindende eyecatcher is een echt sieraad voor jong en oud. Mama-Loes versiert kinderen en volwassenen met betoverende glitters in iedere vorm, stijl en kleur die je je maar kunt voorstellen en die ongeveer zeven dagen lang blijft zitten.

De Raaltese Loes Nijland heeft haar ervaringen opgedaan bij diverse schminkbedrijven waarvoor ze heeft gewerkt. Daarnaast heeft zij diverse schminkcursussen en workshops gevolgd. Ook zal zij zich in de toekomst laten bijscholen, omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Loes. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kijk je op staging2.mama-loes.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.