luto brengt spannende klucht met een luchtje

De Luttenbergse Toneelvereniging (LUTO) speelt speciaal voor ouderen op woensdag 4 en 11 februari om 14.00 uur de klucht ‘Er zit een luchtje aan’ in Elckerlyc in Luttenberg. Dezelfde voorstelling wordt op zaterdag 7 en 14 februari (20.00 uur) voor een breder publiek op de planken gebracht.

‘Er zit een luchtje aan’ gaat over Carla Stokvis en Joop Bokdam die elkaar niet kunnen zien of luchten. Maar dan zijn ze opeens een weekend tot elkaar veroordeeld. De reden is dat hun dochter Petra en schoonzoon Frans, zonder dat ze het van elkaar wisten, de oudjes beloofd hebben dat ze een week mogen blijven logeren. Maar Petra en Frans krijgen van hún kinderen een lang weekend naar Limburg aangeboden en zijn dus even niet in de buurt om de goede vrede te bewaren.

Het gaat al meteen mis als Joop van de trap valt en een week niet mag lopen, en Carla haar nieuwe vriend Josias Braamstruik, ex-directeur van de grote parfumconcern Snif-Snif, in de familie introduceert. Joop Bokdam kan nu niet achter blijven en bluft tegen iedereen dat hij ook een vriendin heeft. Zijn vriend Kees zorgt ervoor dat Minoesch, een escortgirl, komt opdraven om Joop te verplegen. Zo ontstaan er dolle situaties, vooral als blijkt dat Josias er nogal vreemde hobby’s op na houd. En dan blijkt dat Minoesch hem ook nog kent van de paardenmanege. Een stuk waar letterlijk en figuurlijk een luchtje aan zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.