leverancier verwart konijnen met kozijnen

De makers van Iris Media uit Lemele maken sinds enige tijd de blits op RTV Oost, want daar wordt een door hen gemaakt filmpje regelmatig tussen de verschillende programma’s getoond. De reclame is in opdracht gemaakt van Salland Kozijnen, dat samen met Iris Media een wel heel erg in het oog springende campagne heeft bedacht. Want wat blijkt nu, een leverancier verwart Salland Kozijnen met Salland Konijnen. Met alle gevolgen van dien.

Om de grap maximaal in kaart te brengen hebben Iris Media en Salland Kozijnen, onderdeel van Timmerfabriek Salland, werkelijk alles uit de kast gehaald. Tientallen figuranten spelen mee in het filmpje, dat op vrijdag 5 september al is opgenomen. Een clown werd ingehuurd die konijnen uit een hoed toverde, majorettes gingen als konijnen verkleed, er was een vrachtwagen ingericht als konijnenhok en er kwam zelfs een parachutist verkleed als konijn uit de lucht vallen. En dan blijkt het plots om kozijnen te gaan, van Timmerfrabriek Salland natuurlijk.

Timmerfabriek Salland aan de Handelsweg 39 in Lemelerveld is gespecialiseerd in de productie van houten draai- en kiepramen, binnen- en buitenkozijnen, serres en gevelvullende elementen. Met ultramoderne freesmachines kan elke denkbare constructie worden geproduceerd in iedere kleur, vorm en afmeting. Salland Kozijnen is één van de grootste showrooms in Nederland op het gebied van kozijnen en deuren. Vandaag het eerste deel van de nieuwe reclamecampagne. Over twee weken deel 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.