leerlingen leven zich uit op ijsbaan de pas

Leerlingen van basisschool St. Bernadette uit Heeten hebben zich donderdag flink uitgeleefd op IJsbaan de Pas. Vele ouders, opa’s en oma’s waren aanwezig om de juffen en meesters hier en daar een handje te helpen. Bijvoorbeeld met het inschenken van chocolademelk en het snijden van koek, of door het vastmaken van de veters bij de jongste leerlingen.

Het schoolbestuur handelde begin deze week snel. Toen het er naar uitzag dat de vorst nog enkele dagen zou aanhouden en dat er de hele week geschaatst zou kunnen worden op de ijsbaan, zocht zij direct contact met het bestuur van IJsbaan de Pas. Een volledige medewerking volgde natuurlijk, zodat de Heetense schooljeugd donderdag massaal op de ijzers ging. Of op de slee, of schoenen. Iedereen genoot in ieder geval zichtbaar van deze speciale schoolles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.