kwiek reist met vertrouwen af naar sew

GIBO Groep Kwiek reist zaterdagmiddag voor het negentiende competitieduel van dit seizoen af naar Wognum. In sporthal ’t Span ontmoet de ploeg van coach Torben Hansen Zeeman Vastgoed SEW.

SEW staat na zestien gespeelde wedstrijden met achttien punten op de zevende positie in de eredivisie. Kwiek daarentegen staat elfde en heeft tien punten minder, maar wist eerder dit seizoen het thuisduel tegen SEW wél met 19-16 te winnen. Met dit gegeven en de prima zege van afgelopen zondag tegen E&O in het achterhoofd, ziet de Raalter formatie het duel tegen SEW met vertrouwen tegemoet. De supportersbus van Kwiek vertrekt om 15.15 uur bij de C1000 in Raalte Noord. De wedstrijd begint om klokslag 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.