kwiek opent kantoor gibo groep deventer

Bij het openingsfeest werd de nieuwjaarstoost uitgebracht op het nieuwe pand, maar vooral ook op een zonnige financiële toekomst.

De medewerkers van GIBO Deventer verruilden hun te krap geworden pand aan de Keulenstraat voor het nieuwe pand aan de Bergweidedijk 4 in Deventer. Een verhuizing die als gevolg heeft dat de naam GIBO Groep Accountants en Adviseurs nog krachtiger wordt uitgedragen in de directe omgeving. En dat allemaal in het jaar dat GIBO precies 25 jaar actief is in Deventer en omgeving.

Ter gelegenheid van het openingsfeest, brachten de gasten van GIBO Deventer een extra donatie aan de jeugdopleiding van GIBO Groep Kwiek bijeen. Rob van Dartel, directeur van GIBO Deventer, was in zijn speech zeer te spreken over zowel de opkomst als de opbrengst. “Het is een genoegen om te merken dat onze klanten en relaties betrokken zijn bij de sport voor de jeugd. Sporten is goed. Voor de jeugd is het niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de sociale vaardigheden.”

Na de Sallandse opening door Rob van Dartel werd het woord aan Kwiek-voorzitter René Schoenaker gegeven. Schoenaker sprak vooral lovende woorden over de fijne samenwerking tussen de GIBO Groep en zijn vereniging. Ondertussen stonden de dames van het eerste team letterlijk te springen om de opening te verrichten en Rob van Dartel een prachtig wedstrijdshirt met handtekeningen aan te bieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.