kunst van expo 4xk te zien op website

De kunstvoorwerpen van de expositie ‘4xK’, die volgende week in de Dorpskerk in Olst wordt geopend, staan inmiddels op de website staging2.PKN-Olst.nl.

De verschillende kunstwerken zijn allemaal te koop. Op een lijst staat van elk werk de prijs die de kunstenaar zelf in zijn atelier gevraagd zou hebben. Op een biedingformulier kan men een bod uitbrengen. Dat bod kan lager zijn dan de kunstenaarsprijs. De hoogste bieder, mits minimaal de minimumprijs geboden is, wordt het kunstwerk gegund. Op vrijdagavond 13 februari hoort iedere bieder een ‘ja’ of een ‘nee’. Wanneer men de kunstenaarsprijs biedt, dan is men direct koper.

De opbrengst van de expositie, die van vrijdag 6 februari tot en met zaterdag 14 februari te bezichtigen is, is bestemd voor de nieuwbouw van het verenigingsgebouw naast de Dorpskerk. Het oude voldoet niet meer aan de strenge eisen van deze tijd. De expositie wordt donderdag 5 februari geopend door burgemeester Ton Strien, ’s avonds is de tentoonstelling dan alleen voor gemeenteleden en kunstenaars te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.