kindertheater met poppen in hoftheater

De familievoorstelling ‘Ik mis je nu al’ voor kinderen vanaf 4 jaar is zondag 18 januari om 15.00 uur in het Hoftheater te zien. In de voorstelling van het Zwolse kindertheatergezelschap Gnaffel komen levensgrote poppen op magische wijze tot leven.

De voorstellingen van Gnaffel zijn eigenzinnig, humorvol en ontroerend in een volkomen eigen theatertaal die theatermaker en poppenspeler Elout Hol ontwikkelde. In 2006 won Gnaffel de VSCD-prijs de Zilveren Krekel voor de voorstelling ‘De Worstelaar’ en in 2007 won Gnaffel de Gouden Krekel met ‘De Hompelaar’. ‘Ik mis je nu al’ is een optimistische en hoopvolle voorstelling met beelden die verwonderen. Elout Hol heeft zich voor deze voorstelling laten inspireren door de bijzondere dierenverhalen van Toon Tellegen waarin onderwerpen als missen, afscheid nemen en vriendschap begrijpelijk worden gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Deze voorstelling is onderdeel van Timmy Tims Theater, een gezamenlijk initiatief van het ZINiN Theater in Nijverdal, Theater De Caroussel in Ommen en het Hoftheater in Raalte om bijzonder jeugdtheater in de Theaters In Midden Salland (TIMS) extra onder de aandacht te brengen. Kinderen kunnen onder meer gratis lid worden van de Timmy Tims Theaterclub, krijgen hun eigen paspoort en kunnen dan sparen voor een gratis voorstelling. Meer info is te vinden op staging2.timmytimstheater.nl.

Kaarten voor deze voorstelling op 18 januari kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte of via staging2.hoftheater.nl. Daar kun je ook een filmpje van de voorstelling bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.