Home / archiefcentraal / kevin tielbeek tweede op nk hoogspringen

kevin tielbeek tweede op nk hoogspringen

Kevin Tielbeek van Atletiekvereniging Salland is afgelopen weekend tijdens de Nederlandse Kampioenschappen indooratletiek voor C- en D-junioren tweede geworden bij hoogspringen. In het Groninger Martiniplaza bleef hij met een sprong van 1,40 meter vijf centimeter achter de uiteindelijke winnaar bij de D-junioren tweedejaars. Daarnaast leverde Kevin prima prestaties op de 1.000 meter, 60 meter sprint en verspringen.

Ook Lieke Muller, C-junior van AV Salland, deed het prima bij het hoogspringen. Met een sprong van 1.55 meter werd ze in een groot veld vierde, ook slechts vijf centimeter achter de winnaar. Zondag kwam Lieke in actie op de onderdelen hoog- en verspringen en 60 meter horden. Bij het hoogspringen verbeterde zij haar persoonlijk record, net als bij het verspringen (4,10 meter). Bij de 60 meter horden zette ze een prima tijd neer van 11.09 seconde.

Lees ook

‘God, Sex en Shostakovich’ in Podium Heino en Den Alerdinck

REGIO – De Schatkameropera brengt in oktober tweemaal de theaterproductie ‘God, Sex en Shostakovich’ op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.