jolien schutte ook snelste in marienheem

Jolien Schutte uit Olst heeft zondagmiddag de Schalmloop (10,5 kilometer voor dames) in Mariënheem op haar naam geschreven. Voor Schutte was het dit winterseizoen alweer de vijfde zege in het Sallands Cross Circuit, waardoor ze niet meer te achterhalen valt in het algemeen klassement.

Net als bij de dames is ook de eindwinnaar bij de heren (in de categorie 10 kilometer) van het Sallands Cross Circuit inmiddels bekend. Johan Kats uit Deventer was in Mariënheem weliswaar niet van de partij, maar zag zijn concurrenten niet profiteren. En dus wordt Kats binnenkort gehuldigd tot algeheel winnaar. Voor alle uitslagen van de Schalmloop zie staging2.sallandscrosscircuit.nl. Op die site vind je ook alle klassementen van het Sallands Cross Circuit. Op zondag 8 februari is de laatste loop van dit seizoen, namelijk de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.