je kunt je inschrijven voor carnavalsoptocht

De inschrijving voor de Grote Sallandse Optocht op zondag 22 februari is begonnen. Wagenbouwers, grote en kleine groepen, maar ook solisten en duo’s kunnen zich via de site van de organiserende CV de Stöppelkaters opgeven.

Op zondagmiddag 22 februari trekt de optocht in een kleurig, feestelijk en kilometerslang lint door het centrum van de Stöppelburcht in carnavalstooi. Jaarlijks mag deze grootste carnavalsoptocht van West-Overijssel zich verheugen op zo’n kleine tachtig startnummers. Dit betekent dat rond de 2.500 mensen als solist of als duo, met kleine of grote loopgroepen, in muziekgroepen en fanfares of met de tientallen kleine en grote carnavalswagens meedoen. Het grootste deel daarvan is afkomstig uit Raalte en de buurtdorpen. Vooral erkende carnavalsplaatsen als Heino, Lemelerveld en Boskamp leveren altijd veel deelnemers met vaak prijswinnende creaties.

Belangstelling voor de deelnemers is verzekerd. Ook dit jaar worden weer zo’n 50.000 tot 70.000 bezoekers verwacht. Voor telefonische informatie kan gebeld worden met het secretariaat van de optochtcommissie: 0572-357241 of 0572-355051. Ook kan er een mail worden gestuurd naar: optocht@stoppelkaters.nl. De inschrijving is mogelijk tot zondag 8 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.