jan smit op piratenfestijn in lemelerveld

Het Mega Piratenfestijn (MPF) slaat vrijdag 6 maart de tenten weer op in Lemelerveld. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme feesttent op het evenemententerrein aan de Vilstersedijk. Op het programma van het zesde MPF in Lemelerveld staan optredens van tal van artiesten uit de piratenwereld. Van Jannes tot Nick & Simon en van Jan Smit tot Marianne Weber.

Het MPF vormt in de deze regio al een begrip. Het reizende muziekfestival is onder andere jaarlijks te gast in Lemelerveld, Nieuwleusen (Overijssel), Borger (Drenthe), Zelhem (Gelderland), Surhuisterveen (Friesland), Heerhugowaard (Noord-Holland), Wanroij (Noord-Brabant) en Neer (Limburg). Het feest krijgt dit jaar circa zeventien haltes in heel Nederland. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten uit de Nederlandstalige muziekwereld treedt op en de van RTV Oost en de Tros bekende presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie.

De Tros is in Lemeleverd aanwezig om tv-opnames te maken. Optredens zijn er van Jan Smit, Jannes, Nick & Simon, Thomas Berge, Bouke, Corry Konings, Koos Alberts, Alex, Helemaal Hollands, Patrick!, Marianne Weber, Jan Keizer, 3Js, Monique Smit en vele anderen. Het programma bestaat overigens niet alleen uit grote namen. Ook verschillende talenten uit de regio rond Lemelerveld zullen een kans krijgen om hun liedjes te zingen voor een groot publiek. Kijk voor toegangskaarten op staging2.megapiratenfestijn.nl. Op die website zijn ook de voorverkoopadressen te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.