Home / archiefcentraal / info avond waterfront erg goed bezocht

info avond waterfront erg goed bezocht

Een informatieavond over de plannen die de gemeente Dalfsen heeft met het Waterfront is donderdag zeer goed bezocht, zo meldt RTV Oost. Ongeveer 500 mensen bezochten de bijeenkomst waarin twee projectontwikkelaars uitleg gaven over hun ontwerp voor het gebied naast het nieuwe gemeentehuis tussen centrum en de Vecht. Er was op ongeveer 300 bezoekers gerekend.

De inwoners van Dalfsen mogen hun voorkeur uitspreken voor één van de ontwerpen. Dat kon aanvankelijk via een online poll op de gemeentelijke website, maar omdat “het vermoeden bestaat dat deze poll onjuist wordt gebruikt” heeft de gemeente besloten om die stemming te sluiten.

Eén groep Dalfsenaren doet niet mee met de stemming en verzet zich hevig tegen de nieuwe bebouwing, omdat de betreffende plannen te grootschalig zouden zijn. De groep deelde donderdag een kijkwijzer uit die anderen moet helpen bij het maken van een goede keuze.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.