ijsvrij voor leerlingen van carmel college

Het Carmel College Salland gaat vrijdag met de leerlingen schaatsen. Na het tweede uur krijgt iedereen vrij, behalve leerlingen van de bovenbouw die een proefwerk op het programma hebben staan in het kader van de proefwerkweek.

De Raalter school reist vrijdag met drie volle bussen af naar Giethoorn, waar de leerlingen tochten van bijvoorbeeld 40 kilometer kunnen schaatsen. De rest mag naar schaatsbanen in de eigen woonplaats. Bijvoorbeeld naar de ijsbaan in Raalte, waar Karin Rass woensdag actief was als EHBO’er. Ondertussen schoot ze met haar trouwe camera enkele fraaie plaatjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.