Home / archiefcentraal / ijsvrij voor leerlingen van carmel college

ijsvrij voor leerlingen van carmel college

Het Carmel College Salland gaat vrijdag met de leerlingen schaatsen. Na het tweede uur krijgt iedereen vrij, behalve leerlingen van de bovenbouw die een proefwerk op het programma hebben staan in het kader van de proefwerkweek.

De Raalter school reist vrijdag met drie volle bussen af naar Giethoorn, waar de leerlingen tochten van bijvoorbeeld 40 kilometer kunnen schaatsen. De rest mag naar schaatsbanen in de eigen woonplaats. Bijvoorbeeld naar de ijsbaan in Raalte, waar Karin Rass woensdag actief was als EHBO’er. Ondertussen schoot ze met haar trouwe camera enkele fraaie plaatjes.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.