ijsmeesters blij met 500 euro raalte actief

Jan Smeekens heeft donderdagavond een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan de Stichting IJsbaan Raalte. De Raalter sprinter van de TVM-ploeg kwam er speciaal voor vanuit Sneek (zijn huidige woonplaats) om het bedrag namens de Stichting Raalte Actief te overhandigen. En natuurlijk deed Jan ook nog even zijn schaatsen aan voor twee rondjes over de ijsbaan, tot groot enthousiasme van de ijsmeesters.

Uiteraard was het bestuur van de Stichting IJsbaan bijzonder blij met de 500 euro van de Stichting Raalte Actief, dat in de zomer van 2008 was benaderd om de ijsbaan voort te helpen. Door het jarenlang uitblijven van natuurijs was de kas van de Stichting IJsbaan Raalte namelijk aardig leeg geraakt. Inmiddels gaat het door de huidige vorstperiode weer wat beter met de ijsbaan aan de Overkampsweg, maar de injectie van SRA is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.