Home / archiefcentraal / ijsbaan raalte open voor gevonden spullen

ijsbaan raalte open voor gevonden spullen

Zaterdag 17 januari tussen 11.00 en 11.30 uur is er een eenmalige gelegenheid om je achtergebleven spullen (zoals handschoenen, dassen, enzovoort) af te halen bij de ijsbaan aan de Overkampsweg in Raalte.

Hopelijk voor de 13-jarige Maik uit Raalte ligt ook zijn blauwe jas bij de gevonden voorwerpen, want zijn jas is nog altijd niet terecht. Maik was zaterdag lekker aan het schaatsen op de ijsbaan in Raalte. Toen hij aan het einde van de middag naar huis wilde, bleek z’n jas uit de kleedkamer te zijn verdwenen.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.