ijsbaan raalte na twee dagen weer open

De ijsbaan aan de Overkampsweg in Raalte gaat dinsdagmiddag om 13.00 uur weer open. Als het weer het toelaat, is de baan ook op woensdag, donderdag en vrijdag voor liefhebbers geopend van 13.00 tot 17.00 uur en ’s avonds van 18.30 tot 21.00 uur.

Vanwege de dooi op zondag en de sneeuw van zondagavond was de schaatsbaan de afgelopen twee dagen gesloten. De dooi had voor een plas water op de baan gezorgd en door de sneeuw kreeg je een gevaarlijke ijspiste met water tussen het ijs en de sneeuw. Maar de ijsmeesters in Raalte zijn maandagavond en dinsdagochtend weer druk bezig geweest om de sneeuw te verwijderen en de ijsvloer piekfijn te maken, zodat schaatsers de komende dagen hun rondjes weer kunnen rijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.