ieder kwartaal een bieze courant digitaal

Met ingang van dit jaar valt de Bieze Courant niet alleen vier keer per jaar bij je op de deurmat, maar is deze ook digitaal te lezen op staging2.biezecourant.nl. De Bieze Courant werd voorheen alleen verspreid in het werkgebied van de negen makelaarskantoren, waaronder één in Raalte. “Om aan nog meer lezers de krant aan te kunnen bieden wordt de krant nu ook digitaal aangeboden”, zo vertelt Bieze in haar eerste digitale uitgave.

“De digitale versie wordt aan potentiële huizenkopers op allerlei mogelijke manieren toegezonden, bijvoorbeeld een verwijzing in onze uitgaande e-mailberichten en ook door digitale toezending ervan aan potentiële huizenkopers die de afgelopen jaren met ons in contact zijn gekomen.” De digitale versie heeft het voordeel dat van het geplaatste aanbod woningen de actuele status wordt weergegeven na één muisklik, ook gedurende de tussenliggende periode totdat de nieuwe uitgave verschijnt. Bieze bevindt zich onder andere aan de Kwartel 6, 8103 EB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.