horstdarts in broekland voor jong en oud

Het Horsthuis in Broekland staat in het weekend van 17 en 18 januari weer volledig in het teken van darten. Op zaterdag komt de jeugd in actie en op zondag alle darters van 16 jaar en ouder.

In tegenstelling tot voorgaande jaren begint de jeugd (8 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 15 jaar) ’s avonds om 18.00 uur. Deze wijziging heeft de organisatie doorgevoerd, omdat het aantal deelnemers vorig jaar minder was. Het programma van de zondag daarentegen is ongewijzigd en dus wordt er dan gewoon weer om 13.00 uur gestart. Aanmelden kan tot een half uur voor aanvang bij Dick Valk: 0570-531833. Of via horstdarts@home.nl onder vermelding van naam, woonplaats en leeftijd. Deelname op zaterdag kost 3 euro en op zondag 7,50 euro (inclusief HF).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.