hoftheater verplaatst voorstelling peter lusse

Het Hoftheater in Raalte heeft voorstelling Niet voor de Poes met Peter Lusse en Kiki Classen verplaatst van vrijdag 23 januari naar woensdag 25 februari 2009. “Omdat de voorstelling technisch gezien nog niet geheel af is, is het helaas niet mogelijk om op 24 januari al in het Hoftheater te spelen”, aldus Eline Dinkelberg namens het Hoftheater. “In overleg met de productie is besloten de voorstelling een maand uit te stellen.”

Voor iedereen die al kaarten heeft gekocht voor 23 januari geldt dat deze gewoon geldig zijn op 25 februari. Ben je op deze nieuwe datum verhinderd, dan kun je de kaarten retourneren bij de VVV in Raalte en kun je kaarten voor een andere voorstelling uitzoeken of geld terug ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om op vertoon van het kaartje van het Hoftheater Niet voor de Poes te gaan zien in het ZINiN Theater in Nijverdal op donderdag 22 januari 2009 om 20.15 uur. Als je voor deze optie kiest, kun je contact opnemen met ZINiN via nummer 0548-624489.

Niet voor de Poes is een komedie-musical met Peter Lusse en Kiki Classen. Twee mensen die niets met elkaar gemeen lijken te hebben, raken plotseling onlosmakelijk met elkaar verbonden. De voorstelling gaat over Rens en Lisa. Rens is een nogal stoffige intellectuele schrijver die op een dag zijn overbuurvrouw Lisa het huis laat uitzetten vanwege betalend mannelijk bezoek. Lisa, een aantrekkelijke levendige vrouw, komt er echter achter dat Rens de klikspaan is. Ze is razend en besluit die nacht maar bij hem aan te kloppen. Tot grote schrik en ergernis van Rens is ze ook niet meer van plan om weg te gaan.

Hoewel de voorstelling technisch gezien nog niet helemaal klaar is om op 23 januari al voor het publiek te tonen in het Hoftheater, staat dezelfde voorstelling voor zondag 18 januari gepland in het Capellenborgtheater in Wijhe. De hoofdrolspelers heten daar gek genoeg ook geen Rens en Lisa, maar daar gaat het verhaal – dat verder identiek lijkt – over Felix en Doris. De voorstelling in Wijhe begint om 14.30 uur.

Update maandag 19 januari: In tegenstelling tot bovenstaand bericht is de voorstelling technisch gezien al wel af, maar blijken de podiummaten van het Hoftheater te klein voor het volledige decor. En omdat de voorstelling nog niet heel vaak gespeeld is, wil de cast nog niet spelen in een kleiner decor. In Raalte wil men dus pas spelen als het stuk beter is ingespeeld en men beter kan omgaan met afwijkende factoren zoals een te klein toneel, vandaar dat de voorstelling is verplaatst naar 25 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.