Home / archiefcentraal / het weijtendaal geniet van heerlijk diner

het weijtendaal geniet van heerlijk diner

De bewoners en het personeel van verzorgingstehuis Het Weijtendaal in Wijhe hebben donderdagavond genoten van een heerlijk diner. Chefkok Gerard de Vos en zijn team hadden flink uitgepakt en kwamen met verschillende culinaire hoogstandjes op de proppen.

Het diner was een cadeautje van de cliëntenraad, aangezien Het Weijtendaal eind december bij een onderzoek van de Volkskrant als beste verzorgingstehuis van Overijssel uit de bus kwam. Een mooie titel en dus volgde er donderdagavond een gepast diner. Een zesgangen diner zelfs. Als thema voor het diner had De Vos, kok van het beste verzorgingstehuis van Overijssel, gekozen voor ‘Inburgering’. Toepasselijk! Mede omdat burgemeester Ton Strien en zijn vrouw, die eerder deze maand de Nederlandse nationaliteit heeft gekregen, ook waren uitgenodigd.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.