heino verdient narrenstoet van hoge kwaliteit

De Sökkestoppers verwachten het publiek in 2009 weer een fraaie carnavalsoptocht voor te schotelen. Zaterdag 21 februari staat Heino weer in het teken van het carnaval en dan maakt de nieuwe Prins zijn rondgang door het dorp. Hopelijk omgeven door mooi versierde wagens en groepen. De narrenstoet van 2008 in Stoppersgat was er in ieder geval één van zeer hoge kwaliteit. Voor dit jaar aan wagenbouwers uit Heino en omgeving dus de uitdaging om die stoet te overtreffen.

Wie belangstelling heeft om dit jaar mee te lopen in de optocht in Heino, heeft nog een maand de tijd om zich aan te melden. Dat is mogelijk via een formulier in de Heino Koerier, maar het kan ook worden gedownload van staging2.sokkestoppers.nl of bij Salland Centraal. Het formulier dient voor 7 februari te zijn ingeleverd bij Henk Hofman aan Muntzstraat 11 in Heino. Voor vragen richt je je tot Rudy Lugtenberg op telefoonnummer 0572-390888.

Het resterende programma voor carnaval 2009 hebben de Sökkestoppers ook al rond. De organiserende commissie valt terug op bekende succesnummers uit het verleden. Op zaterdag 21 februari wordt de aftrap verricht door Helemaal Hollands. Dit duo is al een aantal jaren te gast bij de Sökkestoppers en iedere keer weten de twee de vaste residentie Oortwijn weer op de kop te zetten met hun aanstekelijke aaneenschakeling van Hollandse hits. Een terechte opening van carnaval in het Stoppersgat dus!

Het programma voor de zondag voorziet in een optreden van de Annonanno’s. Deze regionale act met landelijke uitstraling komt naar Heino in het kader van hun ‘Proud to be Fout’-tour en voorziet liefhebbers ook van het Nederlandse lied. Carnaval 2009 wordt afgesloten met een sprankelend optreden van Gewoon Jansen, dat al eerder te gast was in Heino tijdens carnaval en tijdens de autorodeo. Voorzien van een nieuwe zangeres omschrijven ze zichzelf als een ‘Keiharde Piraten Pop Feestformatie’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.