heeten wint zaalvoetbaltoernooi haarle

Het eerste veldteam van SV Heeten heeft zaterdag het zaalvoetbaltoernooi van SV Haarle gewonnen. In de finalepoule bleek Heeten sterker dan Haarle, Nieuw Heeten en De Zweef.

Het was een spannende finalepoule, want Heeten verloor tegen De Zweef. Maar De Zweef kwam tegen Haarle en Nieuw Heeten niet verder dan twee keer een gelijkspel. Haarle werd derde met twee gelijke spelen. De thuisploeg verloor tegen de uiteindelijke kampioen. Nieuw Heeten wist evenveel punten als Haarle in de wacht te slepen, maar eindigde met een slechter doelsaldo als laatste. Al met al kijkt de toernooicommissie tevreden terug op een succesvol toernooi waarin de spanning te snijden was tot de laatste minuut. “Volgend jaar weer”, is de conclusie. En Heeten moet dan de wisselbokaal meenemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.