harry sacksioni viert jubileum in holstohus

Harry Sacksioni treedt zaterdag 17 januari om 20.15 uur op in het Holstohus Theater in Olst. Met zijn soloprogramma ‘De Sacksioni Methode’ viert de akoestisch gitaarvirtuoos en Edison-winnaar Harry Sacksioni dat hij 40 jaar op het podium staat.

Naast nieuw werk presenteert Harry Sacksioni een selectie van de composities van zijn 24 albums, zoals Elixer, Meta Sequoia, Huiswaarts, het legendarische Vensters, Masai Mara en het opnieuw gearrangeerde Paddentrek. Sacksioni, die vaste begeleider was van Herman van Veen, wisselt zijn nummers af met humoristische anekdoten. Een extra dimensie wordt toegevoegd door het vertonen van beeldmateriaal, waaronder de humoristische tekenfilm De Opdracht.

Kaarten à 16 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de bibliotheken in Olst en Wijhe, het Holstohus, boek- en kantoorvakhandel Korten en aan de zaal (indien beschikbaar). Reserveren kan via 0570-561664 of bib.olst@bibov.nl. Zie ook: staging2.kulturhusolstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.