hardloopwedstrijden in heeten en heino

Zondagmiddag wordt de Midwintercross in Heeten gelopen. Zaterdag (gisteren) waren de hardlopers voor het Sallands Cross Circuit nog in Heino actief. De Rabobank VV Heino Veldloop trok honderden lopers. Daaronder natuurlijk niet alleen deelnemers voor het Sallands Cross Circuit.

VV Heino had rondes van 2,5 kilometer tot 21,5 kilometer uitgezet. Dat trok geoefende lopers, maar ook heel jonge deelnemers die het prachtig vonden hun korte wedstrijd te lopen. In het Sallands Cross Circuit volgen nog Broekland (11 januari), Mariënheem (25 januari) en Lemelerveld (8 februari). Uitslagen van Heino en Heeten worden in de loop van het weekend verwacht op de site van het Sallands Cross Circuit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.