grote veiling tijdens historisch festival

Traditiegetrouw wordt op Tweede Paasdag (13 april 2009) in en rondom Manege de Hooge Weg in Raalte weer het Historisch Festival gehouden. Maar dit jaar wordt het festival uitgebreid. “Naast de bestaande activiteiten willen we het Historisch Festival voor het eerst uitbreiden met een nostalgisch Sallands erfhuis”, aldus Betsie Nieuwenhuis.

“Het gaat om een veiling van antieke en oude materialen, waarbij wij denken aan oude tractoren, allerlei landbouwmachines, maar ook antiek meubilair en andere antiquiteiten zijn welkom. Verder kunnen voor deze veiling tevens kavels worden ingebracht, want de veiling staat onder deskundige leiding van een ervaren veilingmeester. Uiteraard moeten alle ingebrachte goederen wel antiek of tenminste heel oud zijn. Het is immers geen rommelmarkt!”

Dus heb je op zolder of in de schuur dit soort spullen staan en wil je deze inbrengen voor de veiling, neem dan snel een kijkje op staging2.historischfestivalraalte.nl voor de voorwaarden. Of bel Stephan Wicher-Scheur: 06-15399411. De organisatie van het Historisch Festival is overigens nog op zoek naar enkele vrijwilligers, die graag willen helpen met het organiseren van dit festival. Voor meer info kun je contact opnemen met Betsie Nieuwenhuis: historischfestivalraalte@home.nl of 0572-352968.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.