glasgarage lemelerveld per 1 januari open

GlasGarage is een landelijk specialist in autoruiten en in korte tijd uitgegroeid tot dé autoglasspecialist van Nederland. Met een zeer dicht landelijk netwerk is er altijd wel een GlasGarage bij je in de buurt. In deze buurt is dat dus Autobedrijf Harry Nijboer.

Autoruitschade komt onverwacht en altijd ongelegen. “Natuurlijk willen wij dat je bij ruitschade snel, goed en ook nog zo goedkoop mogelijk wordt geholpen”, aldus directeur-eigenaar Harry Nijboer. GlasGarage Lemelerveld opent op een goed moment. “Het gevaar van een gaatje, ster of scheurtje in de voorruit is zeker nu heel reëel. Bij schommelende temperaturen, zoals de overgang van het najaar naar de vrieskou, kan het heel makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk.”

Middels de hars-injectiemethode van GlasGarage verdwijnen de sterretjes vrijwel geheel en kun je weer zorgeloos met de auto op pad deze winter. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) vergoed door de verzekeringsmaatschappij. “Wij controleren vooraf je eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de betreffende verzekeraar”, aldus Nijboer. “Ook als je niet voor ruitschade verzekerd bent gelden er scherpe tarieven. In de meeste gevallen kan de sterschade gerepareerd worden terwijl je onder het genot van een verse kop koffie wacht.”

Harry Nijboer gaat de uitdaging niet alleen aan. Hij kan rekenen op de steun van zijn monteurs Erwin en Danny die speciaal zijn opgeleid om in geval van autoruitschade je ruit vakkundig te repareren of vervangen. Beide ruitspecialisten geven aan: “Het is verstandig om in geval van een gaatje, ster of scheurtje in de autoruit een ruitsticker van GlasGarage op de beschadiging te plakken om verdere schade te voorkomen. Deze ruitstickers zijn gratis bij Autobedrijf Harry Nijboer op te halen of aan te vragen via glasgarage.nl.”

Heb je een ruitsticker geplakt? Neem dan direct contact op met GlasGarage. U kunt dit op vier manieren doen: Kom gewoon even langs bij Autobedrijf Harry Nijboer aan de Handelsweg 2 in Lemelerveld, bel 0572-372490 of het vertrouwde nummer 0572-378750, bel het landelijk schadenummer 0900-4527427 of meld je schade online via staging2.glasgarage.nl. GlasGarage onderscheidt zich door een optimale kwaliteit te combineren met buitengewoon lage prijzen en een goede service.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.