gijs lieftink lid van verdienste bij wijhe92

Gijs Lieftink is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Wijhe’92 benoemd tot lid van verdienste. Gijs is een echte clubman en al meer dan twintig jaar actief als vrijwilliger in diverse functies.

Lieftink was een fervent voorstander van de fusie van de Wijhese voetbalclubs en was dan ook van 1992 tot 1998 lid van het bestuur van Wijhe’92. Momenteel is hij voorzitter van de redactiecommissie van het clubblad en is hij consul en vertegenwoordigt het voetbalbestuur bij de meeste uitwedstrijden van het eerste team. Gijs heeft ook het bestuur ondersteund bij de keuze om te komen tot het huidige kunstgrasveld. Hij heeft voor zijn inzet de verenigingsspeld gekregen, uit handen van voorzitter Jan van ’t Land.

Uiteraard hield de voorzitter tijdens de receptie ook een toespraak. Van ’t Land liet weten dat het vizier in 2009 wordt gericht op de uitbreiding van de sporthal in het kader van SPOC en de uitbreiding van de kleedkameraccommodatie. Ook zal er dit jaar extra aandacht zijn voor de financiën, want het is moeilijk om de eindjes aan elkaar te blijven knopen.

Verder ging de stimuleringsprijs bij de afdeling voetbal naar het eerste elftal, vanwege het kampioenschap in de derde klasse. En bij de afdeling handbal ging dezelfde prijs naar het meisjes C-team, vanwege het Nederlands kampioenschap. Naast de sportieve presentaties waren de betrokkenheid en actieve bijdrage van beide teams bij activiteiten van de vereniging, het naleven van de gedragscode en het nakomen van verenigingsafspraken en werken aan sportief gedrag, reden voor de onderscheiding.

Tot pechvogel van het jaar is handbalster Chaël Schutte (speelster van het kampioensteam C1) benoemd, omdat zij onlangs een dubbele beenbreuk opliep. Richard Nijboer overhandigde tot slot de ‘Gouden Klomp’, prijs voor de meest scorende voetballer, aan Henk Veneman (speler van het vijfde).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.