gibo groep kwiek knokt zich naar zege

De ploeg van trainer Torben Hansen won in eigen huis met maar liefst 25-14 van E&O uit Emmen.

Met de nieuwe assistent Tonio van Rhee voor het eerst op de bank, kwam Kwiek wat twijfelachtig uit de startblokken. Er werd in de eerste twintig minuten dan ook nauwelijks gescoord. Maar daarna wist de Raalter formatie dankzij fraaie aanvallen en een uitstekende dekking om een gaatje te slaan. Tot groot enthousiasme van het thuispubliek wist Liset Meijerink in de slotfase van de eerste helft de marge te vergroten. Zij scoorde in de slotseconden van grote afstand, waardoor Kwiek met een ruime voorsprong van 11-6 ging rusten.

In de tweede helft wilde Kwiek doorgaan met scoren, want daar ging het de afgelopen wedstrijden vaak mis. En dat lukte. E&O had aanvallend niet veel in te brengen, mede door een goede dekking aan de kant van Kwiek en een prima keepende Karin Roescher. De thuisploeg hield het tempo hoog en bleef scoren, met als endresultaat een riante 25-14 zege. Een teamprestatie van formaat!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.