gezelligheid troef bij kortebaan wedstrijden

De Frésena Kortebaan Schaatswedstrijden – onder auspiciën van de Stichting Raalte Actief – zijn zaterdagochtend prima verlopen. Het was op de ijsbaan aan de Overkampsweg in Raalte vooral reuze gezellig.

De deelnemers genoten volop en gooiden al hun krachten in de strijd. Vooral de laatste categorie, met sprinters van 18 jaar en ouder, leverde af en toe hilarische momenten op. Zo deed bijvoorbeeld ook ijsmeester Tonnie Walraven van Stichting IJsbaan Raalte op ouderwetse ‘houtjes’ mee. In de prijzen viel hij echter niet, want de ijsmeester kwam ten val. Net als meerdere andere deelnemers overigens… Fotograaf Annet van Raalten zag het allemaal gebeuren en maakte een serie fraaie foto’s.

Uitslag jeugd:

1. Jasper te Wierik

2. Emmy Booijink

3. Thomas Koeler

4. Wies Daggenvoorde

Uitslag 18 jaar en ouder:

1. Leo Tuitert

2. Patrick Bokoo

3. Theo van Vilsteren

4. Alfons Walraven

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.