Home / archiefcentraal / genomineerde dorpsdichters raalte bekend

genomineerde dorpsdichters raalte bekend

Wie wordt de dorpsdichter van Raalte? Gerhard Zwolschen, Erik Langenbach, Rob Krot, Benne Solinger of Ries Wink? Dat zijn de genomineerden, aangewezen door cultuurmakelaar Eleon de Haas, medewerkster van de bibliotheek Gerda Westinga, Jan Kolkman van de Bruna en Raymond Korse van de Stentor.

Je kunt stemmen tot uiterlijk vrijdag 13 februari. Op zaterdag 14 februari wordt de dorpsdichter Raalte benoemd tijdens de derde gedichtendag in het Kulturhus in Raalte. De benoeming van de dorpsdichter wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en de gemeente Raalte.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.