fotograaf en salland centraal starten actie

Salland Centraal is gestart met een nieuwe actie. Samen met De Fotograaf Raalte gaan we iedere maand op zoek naar de mooiste foto’s uit de regio binnen een bepaald thema. Die foto’s worden door onze bezoekers ingezonden en verschijnen op de speciale online actiepagina en mogelijk ook in onze wekelijkse huis-aan-huis-weekkrant. Per periode geeft De Fotograaf Raalte een gratis studioreportage weg aan diegene die de mooiste foto binnen het thema heeft gemaakt. En dat is leuk!

De Fotograaf Raalte heeft het idee opgevat om maandelijks een leuke wedstrijd te organiseren met betrekking tot aangeleverde foto’s op Salland Centraal. Net zoals de Raalter fotozaak al jaren zelf doet door iedere maand verschillende aangeleverde foto’s te selecteren, af te drukken en neer te hangen in de etalage aan de Herenstraat 64. Nu bundelen wij onze krachten, want foto’s die je online aanlevert op Salland Centraal zijn misschien ook wel goed genoeg voor een etalagereportage.

De werking van deze speciale fotoactie is eigenlijk heel simpel. Jij maakt een mooie foto binnen het thema dat Salland Centraal als uitgangspunt neemt. Via een online formulier zorg je dat die foto in het systeem komt, waarna wij deze koppelen aan het huidige thema. Aan het einde van de periode wordt Clark Hueting van De Fotograaf gevraagd een winnaar uit te kiezen. Hij of zij krijgt een uitnodiging voor een studioreportage in de fotozaak, gratis!

Thema: Voor het eerste thema in deze fotoactie hebben we gezien de afgelopen vorstperiode gekozen voor het thema ‘IJspret’. We kunnen ons namelijk erg goed voorstellen dat iedereen wel foto’s heeft gemaakt op de ijsbaan, het kanaal of tijdens een tocht. Dat mogen kinderen, ouders, opa’s en oma’s zijn… Als het maar met ijspret te maken heeft. Doen dus: [url=http://fotograaf.sallandcentraal.nl/]Fotograaf.sallandcentraal.nl[/url].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.