extra uitvoering van huwelijk in duplo

‘Huwelijk in Duplo’ wordt deze maand niet drie, maar vier keer uitgevoerd, laat Ronny Tielbeke ons weten. Toneelvereniging Excelsior in Broekland heeft besloten tot een extra optreden van de komedie in twee bedrijven, speciaal voor 55-plussers.

Zaterdag 17, maandag 19 en vrijdag 23 januari (allemaal 20.00 uur) stond al in de agenda. Vrijdag 16 januari, 19.00 uur komt daarbij. Entree is 5,50 euro. Dat is inclusief een kopje koffie. Kaarten kun je aan de zaal of in de voorverkoop kopen bij De Hoppe (0570-531226). Vol is vol, dus reserveer op tijd. Tielbeke voegt toe dat ouderen natuurlijk ook op alle andere avonden welkom zijn. Dan betalen ze net als anderen 6,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.