expo van bert van de beek bij leo pelgrom

Bij makelaarskantoor Leo Pelgröm Vastgoed aan de A. Geertsstraat 48 in Olst is een expositie ingericht met kunstwerken van Olstenaar Bert van de Beek. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend een kijkje te nemen.

Van de Beek is geboren in Hoorn en sinds 1976 woonachtig in Olst. Bloemen en dieren zijn een grote inspiratiebron voor de kunstenaar. “Het schilderen is bij mij spelenderwijs gekomen. Na mijn VUT in januari 2002 heb ik het schilderen opnieuw omarmd. Maar ik heb nooit de behoefte gevoeld om mijn creatieve talenten verder uit te bouwen of te laten sturen door een leerplicht”, aldus Van de Beek, die het liefst werkt met olie- of acrylverf. Ook met een palletmes werkt hij graag. De Olstenaar doet overigens tevens belangeloos mee aan de speciale kunstveiling ten bate van het nieuw te bouwen verenigingsgebouw naast de Dorpskerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.