Home / archiefcentraal / ernstige storing aan drukpersen de stentor

ernstige storing aan drukpersen de stentor

Door een ernstige storing aan de drukpersen bij Wegener hebben veel abonnees van de Stentor vandaag hun krant later dan gebruikelijk in de bus gekregen. Bovendien heeft een aantal edities de verkeerde regionale- en sportpagina’s. Dat betekent ook dat niet alle regionale advertenties goed zijn afgedrukt. In de krant van dinsdag zal geprobeerd worden de schade zoveel mogelijk te herstellen. Directie en hoofdredactie van de Stentor bieden hun excuses aan voor de overlast.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.